Digitale PR- kampanjer

Posted by Roger on March 17, 2014
Blogg

Når en bedrift kommer med en god PR kampanje så er dette noe som folk kan komme til å huske i lang, lang tid fremover. Om en tenker tilbake til før Facebook, Google++ og nettets storhetstid så husker man nok noen tv- reklamer mye bedre enn andre. På akkurat samme måte så bør digitale PR- kampanjer klare å gi folk noen minner, eller vise seg på en helt ny og original måte som gjør at tilskuerne, eller de besøkende husker akkurat den kampanjen bedre enn andre. Det å klare å skape relevant og samtidig verdifullt innhold i en PR- kampanje er virkelig den absolutt viktigste måten å få kontakt med nye kunder på.

En nettside som heter PR Operatørene samlet i år noen av fjorårets aller beste og absolutt minneverdige kampanjer, og det er ikke noe overraskelse at en av Coca Cola sine er med i den listen.

En annen kampanje som ikke er nevnt der men som absolutt bør få oppmerksomhet er en kampanje ifra NorgesAutomaten. I den kampanjen så er det mulighet for å vinne en reise til et iglohotell i Lappland, og det er det virkelig ikke så ofte en har muligheten til å vinne! I tillegg så varer kampanjen ut hele mars så for de som ikke har oppdaget kampanjen før nå så er det fortsatt mulighet for å være med i den.

Det som kreves av virksomheten som fører de ulike kampanjene er det å ha evnen til å knytte et bånd mellom det menneskene er opptatte av og bedriften. En kampanje kan være alt fra å være en konkurranse og premierettet kampanje som den fra NorgesAutomaten, eller det kan være en kampanje slik som Byggmaker Pluss har hatt hvor de gir litt tips og triks til sine kunder. Det gjelder bare for bedriften å finne det som passer best for dem.