Kan man forsørge seg ved å blogge?

Posted by Roger on January 24, 2015
Blogg

Blogger er noe som har blitt utrolig stort på nett. En blogg er en slags nettside som man selv fyller inn med tekst. Det finnes blogger som har mange forskjellige temaer som de holder seg til, eller så finnes det også veldig mange bloggere som bare skriver om sin egen hverdag. Det er også veldig mange som leser blogger og som gjerne følger noen blogger. Det vil si at man gjerne leser noen spesifikke blogger hver eneste dag.

Det mange ikke vet er at det faktisk går an å leve av å skrive blogg. Altså at man kan tjene penger på å drive sin egen blogg. Det høres kanskje rart ut for mange, men det er faktisk mulig. Det er jo slik at hvis man for eksempel skriver en moteblogg, så vil man gjerne reklamere for ulike klesplagg eller bestemte butikker. Det man da kan gjøre for å tjene penger på det er at man skaffer seg ulike avtaler med butikker, slik at man får betalt for å reklamere for akkurat dem. Man vil jo da få en slags kontrakt.

En annen måte å tjene penger på via en blogg er å bruke det som heter et affiliate-program. Hvem som helst som driver et eget nettsted kan legge til et affiliate-program på sin nettside. Når man gjør det vil man få tilgang til ulik reklame som man kan bruke på sin egen blogg og man vil da få betaling. Man finner mer informasjon om affiliate-program i dette innlegget. Ønsker man å drive blogg så er det med andre ord mange muligheter der ute for at man ikke bare kan ha det som hobby, men også tjene penger på det. Litt undersøking om det kan bringe med seg en biinntekt.